Купальник 0066 (Італия, RiVero)

RiVero
1890,00
грн.


Продаж колекції Sun Rise (Сан Райз), RiVero (Італія). Зручна модель купальник-танкіні, який ідеально підходить для дівчат та жінок від 52 розмірів одягу (46 Європейський).


Модель розроблена дизайнерським штатом з Верони (Італія). При розробці купальника використали щільний еластичний Італійський біфлекс. Порівняно з Корейським, який найчастіше використовують для пошиття купальників у країнах СНД, принти на даній тканині яскравіші, т.к. через щільність мінімізовано просвіт між волокнами.



Тканина є простою у догляді, матеріал не потрібно гладити і він швидко сохне. 90% пошиття виробу виробляється мононіткою і лише 10% в опіковці використовують звичайну нитку. Це надає надійності та мінімізує ризик обриву при розтягуванні.


Плавки в даній моделі йдуть із підвищеною посадкою (сліпи). Завдяки шнурівці вони добре підтримують живіт та частково його приховують. Чашка в моделі йде м'яка + перетяжки дають можливість "пограти" з розміром і добре тримає груди, враховуючи, що модель йде до обхвату грудей 160 см.

Країна бренду: Італія

Тип купальників: Танкіні-сарафан

Бретелі: Широкі, регульовані, не знімні

Застібка: Нема

Особливості купальника: Приховує живіт та боки

Тип трусів: Сліп

Плавки: З високою талією

Візерунки та принти: Однотонні

Чашка: М'яка, із вкладишами

Made on
Tilda